Stand Up srijeda

Studio Smijeha

Best of stand up – Marina Orsag (Hr) i Igor Drljo (BiH)

Draga publiko, najpoznatiji brand stand up komedije u Hrvatskoj – “Studio Smijeha” nasmijat će Vas u teatru, prvi nastup je Best of Marine Orsag i Igora Drlje.


Marina je osnivačica stand up comedy scene u Hrvatskoj, prvog i jedinog Comedy Cluba i produkcije Studio Smijeha, večeri otvorenog mikrofona i još puno toga. Ima više od 3500 nastupa u nogama i jedna je od najboljih komičara/ki balkanske stand up comedy scene. Nastupala je u preko deset zemalja i na više od dvadeset festivala u cijeloj regiji i inozemstvu.


Dobitnica je raznih nagrada:
1. Adria Comedy Awards – Najbolji ženski stand up komičar 2013
2. LENT Festival – prva nagrada publike 2014
3. Pobjednica Jokenation natjecanja za kontinentalnu Europu i Rusiju u Montreaux, Švicarska 2015
4. Europski heroj humora 2018 u Amsterdamu
Nastupala je i bila gošća u raznim TV emisijama, poput Comedy Central Extra, Piramida i Tvoje lice zvuči poznato.


Ali ako se odmaknemo od ozbiljnog opisa, Marina je vječni Petar Pan i netko tko vas svojim humorom i nevjerojatnom količinom pozitivne energije odvede na urnebesni put.


Igor Drljo (BiH) je zvijezda Hayatovog Monty Daytona, a u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s “pravim“ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Teme mu se baziraju na aktualnostima, ali i na onim pričama u kojima vidi zanimljivu foru. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.

Skip to content