sprŽene

Standupsi & Studio Smijeha


Heroine humora zajedno u dubrovačkom kazalištu!

Marina i Martina nositeljice su titule European Hero of humor 2018 kao i pionirke stand up comedy scene u svojim državama.

Ne propustite se nasmijati uz njih do suza raznim zajedničkim temama koje nas svakodnevno okružuju. Ove dvije dame balkanskog stand upa uvjerit će vas kako stand up komedija apsolutno nije samo muški posao, a ni uživanje u ženskom humoru samo za žensku publiku.

Marina Orsag (Hr)

Program je različit od Ladies night showa i Šarene ovce obitelji <3 

Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj.

U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.

Martina Ipša (Slo)

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.

Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 11 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

Skip to content