Video

Teaser: Suton

Drugi dio Vojnovićeve Dubrovačke trilogije – Suton – drama snažnih emocionalnih naboja, nostalgična prisjećanja na Dubrovnik kakva više nema, niti će ga ikad biti, s iznimno nijansiranim psihološkim odnosima među likovima, drama o propadanju plemstva Republike koje će se odreći i života, ali ne i tisućljetnog etičkog kodeksa.

Teaser: Blizanke

KMD predstavlja “Blizanke” prema tekstu / adaptaciji Nikoline Rafaj i režiji Lee Anastazije Fleger. U naslovnim ulogama Lujze i Lote su Irena Tereza Prpić i Vini Jurčić a u podjeli su također: Srđana Šimunović, Hrvoje Sebastijan, Marija Šegvić, Glorija Šoletić, Izmira Brautović i Boris Matić. Video najavu potpisuje Palm Productions & Miran Brautović

Aftermovie: Nemreš pobjeć od nedjelje

Suradnja KMD-a i Palm Productions se nastavlja na videu povodom druge premijere “Nemreš pobjeć od nedjelje”. Riječ je o tekstu Tene Štivičić praizvedenom 1999. godine kojega je na Sceni Bursa postavila redateljica Marina Pejnović. U predstavi igraju Angela Bulum i Bojan Beribaka. Dio vizualnog identiteta u aftermovieju potpisuje Maji Studio.

Aftermovie: Ne plaćamo, ne plaćamo!

U susret repriznim izvedbama “Ne plaćamo, ne plaćamo” Kazalište Marina Držića predstavlja Vam “aftermovie” u produkciji Palm Productions uz dio vizualnog identiteta / grafičkog dizajna Maji Studio. Riječ je o komadu prema tekstu Darija Foa u režiji Ivice Kunčevića. Zavirite u magični svijet na sceni i iza scene KMD-a!

Trailer: Repertoar 2019.

Kazalište Marina Držića predstavilo je premijerne naslove za 2019. godinu koji će se naći na repertoaru profesionalne kuće iz Dubrovnika. Teatar u novu godinu ulazi pod vodstvom ravnatelja Paola Tišljarića koji je istaknuo kako su tijekom narednih mjeseci planirane premijere: