Lovely Quinces & Luce

Kantautorice Lovely Quinces (Dunja Ercegović) i Luce (Lucija Ćustić) nastupit će na tvrđavi Bokar 7. rujna s početkom u 21h.

Lovely Quinces javnosti se predstavila 2012. godine prvim singlom “Wrong House” i odmah privukla mnoštvo interesa publike i kritike. Do danas je objavila EP “No room for us” te prvi dio planiranong albuma koji je nazvan “Meet me in Moscow part1”. U karijeri je poznata po svojim energičnim vanserijskim koncertima, a najbolji primjer su njene zajedničke europske turneje s kultnim glazbenicima poput Thurstona Moorea ili Giant Sand.

Luce je solo karijeru započela izlaskom prvog singla “Možda mi” u svibnju 2014. Iste godine gostovala je na Runjićevim večerima te na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu kao jedna od gošći velikoj i jedinstvenoj Josipi Lisac. U jesen 2015. izlazi prvi EP “U bojama”, a nedugo zatim održava svoj prvi samostalni koncert u Tvornici Kulture u Zagrebu. Pored mnogih drugih koncerata 2016. godine bila je nominirana za MTV Best Adria Act. Objavljuje aktualni singl “Bar još tren” koji ujedno najavljuje prvi dugosvirajući album te se planira objaviti krajem 2017. U siječnju 2017. dobila je nagradu za Kantautoricu godine 2016. u Music Pubu Zlatka Turkalja.

< natrag